Latest From Our Blog

Професионално Видео и Фотография

Владислав Терзийски - Професионално видео

Хотел Мирабо е красиво местенце сгушено между къщичките в китното швейцарско селце Вербие. Любезните му домакини са гостоприемни и сърцати хора, които се грижат нищо да не липсва на гостите на хотела, а редовните им клиенти се радват година след година на уютния дух на мястото запазен още от детството им. За тях създадохме нов уебсайт с професионално видео и фотография. Ще се съгласите, че кадрите в това двуминутно видео умело пресъздават емоциите, които Хотел Мирабо създава и предлага на своите посетители. Клиентите са доволни от съвместната ни работа и продължаваме да работим заедно за развитие на общите ни проекти. Насладете се на изкусното съчетание на дианмични интериорни и екстериорни кадри, въздушни кадри разкриващи красотата на местността, както и такива, които показват приятелската атмосфера в лобито на хотел Мирабо.

Балнео лечението в България несъмнено има един център известен от векове – Велинград. Балнео СПА Хотел Свети Спас се намира именно там и предлага на своите посетители прекрасно съчетание от традиционни и модерни СПА процедури, минерална вода във всяка стая, отлична кухня и много други услуги в релаксираща обстановка. С нашия екип успяхме да надникнем в преживяванията на малка група приятели по време на престоя им хотела. И явно си заслужава човек да се поглези за известно време там. Важно е, когато развиваш бизнес предоставяйки на клиентите си досег с такова благодатно съкровище като минералната вода да покажеш по един ефектен начин възможностите, които предлагаш. А какво по-ясно послание от стегнато, всеобхватно и елегантно изработено видео, съчетаващо различни похвати на заснемане подчинени на приятна и ненатрапчива сюжетна линия.


Райското пръскало – природна красота, която може да се пресъздаде само със специално създадено видео. Екипът ни не крие удоволствието си при всеки повод за заснемане на въздушни кадри с професионален дрон. Много по-въздействащи, много по-запомнящи се, много по-ефектни – те дават различна и нестандартна гледна точка, показват цялостно обекта на заснемане, обстановката сред която се намира, както и индивидуалното му излъчване. Заснемането на професионални въздушни кадри свързани с Вашия проект разкрива Вашия бизнес в различна, по-ефектна перспектива.

Владислав Терзийски - Професионална фотография

професионални снимки маратони състезания планинско колоезденеПрофесионална фотография на спортни събития...

професионално видео и фотографияОще от Владислав Терзийски във Facebook...