Latest From Our Blog

Изработване на онлайн магазин

Информация за цена на изработване на онлайн магазин.
Основни характеристики и качество на изработка.

Какво съдържа пакет „Оптимум за изработване на онлайн магазин“?

Всеки проект е индивидуален, но при изграждането на нашите проекти се придържаме към постигане на няколко основни характеристики на крайния продукт, които са описани по-детайлно в секцията за изработване на корпоративен уеб сайт. По-долу сме изброили какво допълнително сме включили в пакет за изработване на онлайн магазин „Оптимум е-търговия“. Тъй като при изработката на онлайн магазин трябва да се съобразят редица специфики, за да бъде той осезаемо полезен за Вашия онлайн бизнес.

 • Езици: едноезична структура
 • Дизайн: интуитивен и удобен за посетителите
 • Слайдер – панел със сменящи се изображения (с или без текст) на началната страница с цел насочване вниманието на посетителите на интернет магазина към конкретен продукт или кампания. Всяка картинка (слайд) ще може да бъде линкната към страницата на отделен продукт.
 • Структура: Подходящо визуално оформена йерархична категоризация за удобно и лесно ориентиране сред различните типове продукти, защото добрата навигация във всеки онлайн магазин повишава продажбите!
 • Страничен вертикален панел: в него се предвижда и включването на секции от тип „Последно разглеждани продукти“, както и банери със съобщения тип „Безплатен монтаж на …“ и др.
 • Секция тип „Препоръчани продукти“ – обособена на началната страница
 • Продуктова страница: Съдържа основна снимка на продукта, няколко допълнителни включени в галерия, опция да се визуализират нарочно маркирани продукти от същия тип, но по-висок клас например, с повече функции и съответно на по-висока цена (с маркетингов ефект – повишаване на продажбите).
 • Страница за окончателно дооформяне на поръчката: освен полетата за данни за доставка и фактура, детайли за поръчката, обща стойност, съдържа и предвидено каре, което да визуализира свързани (допълващи) продукти към избраните. (Например клиентът си е поръчал артикул „Х“, но ние е хубаво да го подсетим, че трябва да си закупи още и необходимите аксесоари и опционални допълнения към артикул „Х“, с който похват отново повишаваме продажбите си.)
 • възможност за публикуване на спецификации за различните продукти или други документи, под формата на снимки или като файлове в .pdf формат с възможност за сваляне;
 • функционалност позволяваща автоматичното изпращане на всички новини и промоции до абониралите се за бюлетин;
 • панел даващ възможност за статистически обзор на различни типове данни (потребители, поръчки, продажби) за определен период от време;
 • вградени начини за плащане:
  • директен банков превод
  • наложен платеж
  • чрез PayPal акаунт
  • с кредитна или дебитна карта през средата на PayPal
 • бутон на потребителската количка в менюто;
 • възможност за публикуване на новини и промоции;
 • интегриране на контактна форма с вградена защита намаляваща получаването на спам съобщения и спам коментари;
 • административен панел за по-лесно създаване, редактиране и актуализиране на информационното съдържание на уебсайта;
 • обучение за работа с административния панел и последващи консултации в случаи на нужда от допълнително съдействие;
 • 6 месеца безплатно обслужване на уеб сайта след окончателното му предаване – състоящо се в ъпдейтване на компонентите съобразно новите версии браузъри, както и съобразно най-новите заплахи за сигурността. Също така в този период може да разчитате на съдействие от наша страна, ако имате нужда и от помощ за актуализиране на съдържанието в онлайн магазина.

Крайна цена за проекта: 1500лв.

Ние предлагаме изработка на уеб сайтове, които помагат Вашият бизнес да печели повече.

Изработваме бързи и модерни онлайн магазини. Вграждаме богата палитра от онлайн инструменти, които повишават продажбите.

изработване на онлайн магазин

 

Към избрани наши проекти –>

 

Онлайн магазините пестят времето на потребителите

Днес потребителите ценят високо своето време и предпочитат всяка алтернатива, която би им спестила от този ценен ресурс. Предпочитат пазаруването през телефона, таблета или компютъра си. Така, че да намерят точно стоката, от която се нуждаят (без времеемко обикаляне по магазините), да я поръчат, платят и получат доставена до вратата на жилището си. Бързо и лесно!
По този начин избират подаръци за близки и приятели, уреждат лятната/зимната почивка. А едно от най-ползотворните ефекти за Вашия бизнес е, че ВСЕКИ може да Ви открие и да купи Вашата стока/ услуга толкова лесно – само с единствен КЛИК!

Интернет преди всичко е използван за комуникация и търсене на информация, но много компании предпочитат да го използват като неограничена среда за извършване на електронна търговия, като изберат алтернативата онлайн магазин. Всъщност много от тези компании изобщо не поддържат магазин в реално помещание, а всички поръчки се подават и потвърждават онлайн. Чрез онлайн магазини можеш да предлагаш и продаваш и услуги (а не задължително материални продукти). Криейтив Он Уеб ЕООД може да интегрира различни начини на плащане, взависимост от Вашите предпочитания и специфика на бизнеса (PayPal, плащане с директен банков трансфер, наложен платеж), опция за автоматични мейли до клиента, които потвърждават статуса за дадена поръчка и го информират за нейния идентификационен номер и детайли. Но най-важното е, че можете да разчитате на нашата подкрепа и компетентна консултация, за да разработим и реализираме най-успешния за Вас и Вашия бизнес проект.

Анализ на продажбите през интерфейса на онлайн магазина

Ние знаем колко важен е анализа и отчетността за Вашия бизнес, ето защо разработените от нас онлайн магазини притежават интерфейс за следене на поръчките, извличане на справки за период по зададен параметър продукт/и или клиент/и.

Онлайн магазинът Ви дава възможност да правите конкурентен бизнес без да плащате ежемесечни наеми, сметки, заплати на продавач консултанти, консумативи, мебелировка, почистване, охрана и още много други разходи.