Последни новини…

Онлайн магазини

Изработка на онлайн магазини

Интернет преди всичко е използван за комуникация и търсене на информация, но много компании предпочитат да го използват като неограничена среда за извършване на електронна търговия, като изберат алтернативата онлайн магазин. Всъщност много от тези компании изобщо не поддържат магазин в реално помещание, а всички поръчки се подават и потвърждават онлайн. Чрез онлайн магазини можеш да предлагаш и продаваш и услуги (а не задължително материални продукти). Криейтив Он Уеб ЕООД може да интегрира различни начини на плащане, взависимост от Вашите предпочитания и специфика на бизнеса (PayPal, плащане с директен банков трансфер, наложен платеж), опция за автоматични мейли до клиента, които потвърждават статуса за дадена поръчка и го информират за нейния идентификационен номер и детайли. Но най-важното е, че можете да разчитате на нашата подкрепа и компетентна консултация, за да разработим и реализираме най-успешния за Вас и Вашия бизнес проект.

Анализ на продажбите през интерфейса на онлайн магазина

Ние знаем колко важен е анализа и отчетността за Вашия бизнес, ето защо разработените от нас онлайн магазини притежават интерфейс за следене на поръчките, извличане на справки за период по зададен параметър продукт/и или клиент/и.

Без да плащате ежемесечни наеми, сметки, заплати на продавач консултанти, консумативи, мебелировка, почистване, охрана и още много други разходи.

онлайн магазини

Онлайн магазините пестят времето на потребителите

Днес потребителите ценят високо своето време и предпочитат всяка алтернатива, която би им спестила от този ценен ресурс. Предпочитат пазаруването през телефона, таблета или компютъра си. Така, че да намерят точно стоката, от която се нуждаят (без времеемко обикаляне по магазините), да я поръчат, платят и получат доставена до вратата на жилището си. Бързо и лесно!
По този начин избират подаръци за близки и приятели, уреждат лятната/зимната почивка. А едно от най-ползотворните ефекти за Вашия бизнес е, че ВСЕКИ може да Ви открие и да купи Вашата стока/ услуга толкова лесно – само с единствен КЛИК!